Hippit

Webshop of webwinkel starten of online trainingen verkopen

Altijd al gedroomd van een eigen winkel? En dan niet van steen maar online? Hippit kan je helpen met de opzet van jouw webshop! In MaxiCMS, het Content Management Systeem waar Hippit mee werkt, zit een prachtige webshop module waar je prima mee uit de voeten kunt. Je kunt er zelfs jouw trainingen en workshops online mee verkopen.

Met het Webwinkel pakket kun je alle standaard mogelijkheden van MaxiCMS gratis uitbreiden met diverse modules. Het CMS pakket Webwinkel is daardoor het meest uitgebreide pakket bij MaxiCMS. En met een mooie webshop template hoeft dat helemaal niet duur te zijn!

Je kunt zelf eenvoudig bepalen welke producten je wilt verkopen, hoeveel verzendkosten je wilt rekenen en in wat voor categorieën jouw webwinkel moet worden ingedeeld. Bezoekers die een bestelling plaatsen krijgen automatisch per e-mail een bevestiging nadat de betaling is ontvangen. Handige koppeling met Mollie voor alle betaalmogelijkheden en met MyParcel om pakjes te verzenden via PostNL.

Inclusief alle modules uit het Plus pakket, waaronder:

Formulieren
Via het CMS formulieren aanmaken en wijzigen

Google Analytics
Google Analytics direct te zien vanuit het CMS

Fotoalbums
Upload zelf afbeeldingen in de fotoalbums

Nieuwsbrieven
Via het CMS nieuwsbrieven versturen

Inclusief:
Webhosting
Domeinnaam
Updates en onderhoud
E-mailadressen
Dagelijkse back-ups

Duidelijke bestelprocedure
De bestelprocedure is gebruiksvriendelijk en makkelijk te volgen voor zowel u als de klant. Per bestelling wordt de status netjes bijgehouden en bijgewerkt. Zo weet de klant precies wat hij kan verwachten en heeft u altijd een actueel overzicht.

Betaalmogelijkheden
Door onze uitgebreide koppeling met Mollie kunnen wij alle veelgebruikte betalingsmogelijkheden aanbieden tegen zeer scherpe tarieven. Waaronder iDEAL, Creditcard, Overboekingen, PayPal, Bancontact / Mister Cash (België) en nog veel meer!  

Filteropties
Elke webwinkel is uniek en heeft weer andere soort producten. Daarom kunt u zelf bepalen welke eigenschappen uw producten hebben. Op basis van die eigenschappen kunnen de bezoekers de resultaten filteren, zodat ze snel het gewenste product vinden.

Standaard contactformulier in het CMS

Kortingen
Met speciale acties trekt u meer bezoekers naar uw webwinkel. Met kortingscodes kunt u bezoekers korting geven in de vorm van een percentage, bedrag of geen verzendkosten. U kunt ook een minimum bedrag en verloopdatum instellen.

Meerdere talen voor CMS en website

Voorraad beheer
Houd uw voorraad bij in het CMS en ontvang een e-mail bij te weinig vooraad.

Gerelateerde producten
U kunt elk product voorzien van een aantal gerelateerde producten op de website.

Variaties
Voor het geval één product leverbaar is in verschillende maten, kleuren etc.

Personalisatie
Laat uw bezoekers tijdens het bestellen een tekst of bestand meesturen.

Afhalen
U kunt uw klanten de mogelijkheid geven om een bestelling af te halen.

Staffelkortingen
Bepaal per product verschillende staffels met elk eigen prijzen.

Trainingen
Het is ook mogelijk de webshop module te gebruiken om jouw trainingen online te verkopen! Kijk hiervoor eens naar deze site.

Voorbeelden van webshops die Hippit heeft gemaakt:
www.toys2move.nl
www.liefdevoorpapier.nl
www.yaoumuziek.nl
www.theartofdogtraining.nl

Ik wil een website of webshop

Instagram