Hippit

Website all-in pakket met gebruik MaxiCMS

Met een all-in pakket ben je écht in één keer klaar. We regelen alles wat je nodig hebt. Dus ook je domeinnaam, hosting en e-mail. Je website en template worden kant en klaar online voor je afgeleverd. We houden je website altijd up to date en veilig. En je staat er nooit alleen voor want we staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Afhankelijk van wat voor soort site je wilt kunnen we aan de slag met een template of een site op maat.
Onderstaande prijzen zijn dus exclusief het maken van de site.

Een website volgens template is er al vanaf € 799,-
Een webshop is er vanaf € 999,-

Voor de prijs van een maatwerk site neem contact op!

meer weten over dit cms

Starter

Met het Starter pakket kun je zelf de teksten aanpassen, afbeeldingen invoegen en bestanden als download aanbieden. Ook de menu-items kun je zelf bepalen. Als je wilt kun je later overschakelen naar het Plus pakket voor extra modules. (Incl. SSL-Certificaat en ex btw)
€ 23 p/m

Plus

Voor het Plus pakket is een ruim aanbod van uiteenlopende modules beschikbaar. Ik kan op jouw verzoek kosteloos extra modules inschakelen. Op deze manier heb je precies de functionaliteiten die je nodig hebt. Waar wacht je nog op? ;) (Incl. SSL-Certificaat en ex btw)
€ 34 p/m
Meest gekozen

Webwinkel

Met de Webwinkel kun je eenvoudig zelf producten verkopen. Veel werk wordt uit handen genomen door de voorraad automatisch bij te werken, te controleren of betalingen binnen zijn en bevestigingen per e-mail te versturen. (Incl. SSL-Certificaat en ex btw)
€ 45 p/m


Gratis bij al deze pakketten

Instagram