Hippit

Privacy- en cookieverklaring

Hippit - grafisch ontwerp is een reclamestudio gevestigd in Huizen.
Naast een reclamestudio runt Hippit ook de webshop Liefde voor PAPIER, een webshop voor paperlovers.

http://www.hippit.nl
wendy@hippit.nl

035 7851912
Ingeschreven bij de Kvk onder nummer 32117089

Algemeen
Hippit zal persoonsgegevens nooit misbruiken en/of verkopen aan derden. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Wet Persoonsgegevens. Voor de websites wordt wel gebruik gemaakt van een aantal modules en diensten waarbij persoonsgegevens worden gebruikt. In dit document wordt uitgelegd hoe dergelijke gegevens worden gebruikt.

GEGEVENS VERZAMELEN

Informatie verzameling
Wanneer u contact opneemt, bewaart Hippit het gebruikte emailadres en eventueel het telefoonnummer. Puur en alleen om contact op te nemen. Hippit gebruikt Google Analytics om te zien hoe bezoekers op de site van Hippit terecht komen. Daarbij ontvangen wij geen IP-adressen of andere persoonsgegevens.

Doel van de verzamelde gegevens
Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen of om u een e-news te sturen, wanneer u zich hiervoor heeft ingeschreven.

Nieuwsbrieven
Op de website van Hippit kunt u zich inschrijven voor een nieuwsbrief. Hiervoor wordt alleen uw emailadres gevraagd. Wanneer u geen informatie meer wilt ontvangen, kunt u zich altijd weer uitschrijven voor deze e-news. Onderaan elke nieuwsbrief bestaat deze mogelijkheid. De gegevens worden gebruikt zolang u staat ingeschreven voor de nieuwsbrief. Om te zien hoe de nieuwbrieven gelezen/ontvangen worden, wordt gebruik gemaakt van statistieken. Meten of een mailtje geopend wordt gebeurt met een verborgen afbeelding in de HTML-mail. Eventuele kliks op artikelen worden gemeten om te zien of ze al dan niet interessant zijn voor de klant. Per klant is te zien of hij/zij heeft geklikt op een artikel en of hij/zij zich heeft uitgeschreven.

Gebruikersnaam en wachtwoord MaxiCMS websites klanten
Hippit maakt gebruik van MaxiCMS, een systeem waarmee de klant zelf zijn/haar website kan onderhouden. De leverancier van dit systeem is Maxicms B.V.. Om in te loggen heeft de klant een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. De gebruikersnaam is bij Maxicms B.V. bekend en wordt in een geautomatiseerd systeem opgeslagen. Het wachtwoord is alleen bekend op het moment dat de inloggegevens voor de klant worden gemaakt. De klant kan zelf het wachtwoord wijzigen. Zodra de klant het wachtwoord wijzigt, kan Maxicms B.V. het wachtwoord niet meer achterhalen omdat het versleuteld wordt opgeslagen.

Inloggen op websites door Hippit
Hippit kan op de website van de klant inloggen zonder het wachtwoord van de klant te kennen. Hippit zal dit alleen doen indien dit nodig is om de werking van het programma te controleren. Ook kan Hippit dit doen op verzoek van de klant, bijvoorbeeld om wijzigingen op de website/in de webshop door te voeren. Gegevens om in te loggen worden zolang als dat de site in beheer is bij Hippit bewaard.

Geheimhouding
Alle persoonsgegevens die door Hippit worden gezien, worden geheim gehouden en zullen niet met derden worden gedeeld. Hippit zal niet over de gegevens spreken of schrijven, anders dan het strikt noodzakelijke dat nodig is om de technische werking van het programma te controleren. Inzage/wissen persoonsgegevens U heeft altijd de mogelijkheid om de opgeslagen persoonsgegevens op te vragen, in te zien, te corrigeren of te (laten) verwijderen.

COOKIES / GOOGLE ANALYTICS
Om bezoekcijfers te analyseren, maakt Hippit gebruik van Google Analytics. Deze informatie is anoniem, aangezien wij tijdens het instellen de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens (APg) hebben gevolgd. Op onze website worden geen advertenties van derden getoond. Er worden daarom ook geen tracking-cookies geplaatst die van uw bezoeken een interesse-profiel samenstellen.

Hippit:
- heeft een verwerkersverklaring met Google geaccepteerd
- heeft delen van gegevens uitgeschakeld
- heeft het anonimiseren van ip adressen ingeschakeld - heeft gegevens delen met Google voor advertentiedoeleinden uitgezet
- heeft de optie voor User ID’s uitgeschakeld.

Deze instellingen houdt Hippit ook aan voor haar klanten.
(Bron: https://imu.nl/internet-marketing/analytics-anonimiseren-voor-avg/)

Naast de meting van statistieken worden er alleen functionele cookies gebruikt, zoals een cookie voor de huidige sessie.

Instagram

@hippit.nl @hippit.nl @hippit.nl @hippit.nl @hippit.nl @hippit.nl