Hippit

Website monument Hilversum MH17

Zondag 17 juli 2016...
...is het twee jaar geleden dat de wereld werd opgeschrikt door de MH 17 ramp. Vijftien Hilversummers kwamen hierbij om.

De ramp heeft een diepe wond geslagen in de Hilversumse samenleving. De nabestaanden hebben te kennen gegeven dat een herinneringsmonument op een centrale en toegankelijke locatie in Hilversum belangrijk voor hen is. Een plaats waar iedereen kan stilstaan bij dit grote verlies. Daarom is er besloten een monument voor de Hilversumse slachtoffers te ontwerpen.

Uit de samenleving komen er signalen dat Hilversummers graag een bijdrage willen leveren aan de realisatie van het monument.

Er is vijftigduizend euro nodig om het monument te vervaardigen. De gemeente Hilversum staat garant voor dit bedrag, maar het zou een mooi gebaar zijn als het monument door de Hilversumse samenleving mogelijk wordt gemaakt. Dan wordt het een monument van en voor de Hilversummers. Wil je meer weten over het plan en hoe je zou kunnen bijdragen, ga dan naar de speciale website: http://www.hilversummonumentmh17.nl/

Naar het overzicht

Instagram