Hippit

Nieuws

Wintermagazine Voigt Travel

Het nieuwe winter magazine 2017-2018 voor Voigt Travel is klaar! Deze uitgave is een echt tijdschrift geworden, heerlijk om doorheen te bladeren en gedrukt op prachtig papier. Vraag hem aan bij Voigt Travel voor mooie reizen naar het Pure Noorden!
Lees meer »

Logo en website Koopmanschap

Voor Bas Koopmanschap mocht Hippit aan de slag voor een logo en bijbehorende responsive website.
Lees meer »

SSL-Certificaat

Wat is een SSL certificaat? SSL is een beveiligingsprotocol dat zorgt voor een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Dit verzekert jou en jouw websitebezoekers dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim bl...
Lees meer »

Webshop Yaou Muziek

Mooie webshop gemaakt voor Yaou Muziek in Huizen. Prachtige strijkinstrumenten die je online kunt bekijken en bestellen. Achter de webshop zit een mooi systeem waarmee de klant zelf alles kan bewerken. Nieuwe instrumenten uploaden, bewerken etc.
Lees meer »

Pure Noorden zomer brochure Voigt Travel

Prachtige nieuwe brochure is in november naar de drukker gegaan! Het Pure Noorden in de zomer samen met Voigt Travel. Heerlijke reizen naar Scandinaviƫ op de mooiste plekjes die je maar kunt bedenken!
Lees meer »

Website voor Susan Haveman - Portrait photographer

Mooie responisive site voor Susan Haveman. Susan maakt prachtige portretten en laat zien dat iedereen mooi is en ook zo op de foto kan staan. Neem eens een kijkje op haar website! www.susanhaveman.com
Lees meer »

Site met webshop Care Juwelier Huizen

Care Juwelier op de Oostermeent in Huizen heeft nu ook een webshop! Prachtige horloges, trouwringen en sieraden kun je nu gewoon online shoppen. Neem eens een kijkje op de site: www.carejuwelier.nl
Lees meer »

Scholen zijn weer begonnen, dus tijd voor nieuwe schoolgids en kalenders!

Voor basisschool De Tweemaster en De Springplank in Huzien mocht Hippit wederom de schoolgidsen en kalenders maken. Ze zijn beide lekker vrolijk en kleurrijk geworden.
Lees meer »

Website Verborgen B&B Thornspick

Gastvrouw Ellen van den Bosch maakt een echt feestje van uw verblijf in een van de bed & breakfast accomodaties op verborgenverblijf-bnb.nl. Hippit mocht de responsive website maken.
Lees meer »

Flyer BPV Sijsjesberg

De buurtbewoners van de Sijsjesberg kunnen zich aansluiten bij de Buurt Preventie Vereniging Sijsjesberg. Door lid te worden blijft men op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent o.a. veiligheid. Deze flyer is voor bewoners die nog niet lid zijn en nieuwe bewoners.
Lees meer »

Instagram