Hippit

Nieuws

Logo winkelcentrum Bijvanck

Voor het vernieuwde winkelcentrum Bijvanck mocht Hippit het logo maken.
Lees meer »

Website monument Hilversum MH17

Zondag 17 juli 2016... ...is het twee jaar geleden dat de wereld werd opgeschrikt door de MH 17 ramp. Vijftien Hilversummers kwamen hierbij om. De ramp heeft een diepe wond geslagen in de Hilversumse samenleving.
Lees meer »

Nieuwe responsive website Drukkerij Bout

Frisse nieuwe website voor Drukkerij Bout aan de Ceintuurbaan in Huizen. Al hun specialiteiten komen aan bod, evenals de Huizer Courant en de nostalgische Oud Huizen boekenserie. Ze maken gebruik van MaxiCMS met diverse modules als fotoalbum en nieuws en kunnen zelf de we...
Lees meer »

Paasmailing Translations Vertaalbureau

Voor Translations Vertaalbureau mocht Hippit een gezellig Paas-mailing maken. De kaart werd dichtgeplakt met een sticker en zo verstuurd naar de relaties. Ter herinnering aan de actie werd ook een e-news verstuurd.
Lees meer »

Website Art Supplies Het Gooi

Responsive website voor Art Supplies Het Gooi. Deze winkel in de Oostermeent in Huizen is een "snoep"winkel met diverse kunstenaarsbenodigdheden. Prachtige doeken, schildersezels, papiersoorten, kleurpotloden en verf. Neem eens een kijkje!
Lees meer »

Huisstijl Westland Trading

Mooi logo voor Westland Trading met bijpassende huisstijl.
Lees meer »

Huisstijl Art Supplies Het Gooi

Voor een nieuw te openen winkel met kunstenaarsbenodigdheden in de Oostermeent in Huizen mocht Hippit de huisstijl ontwikkelen. Het pand wordt opgeknapt, de belettering zit op de ramen en de website gaat bijna live!
Lees meer »

Uitnodiging en posters expositie MiXart Laren

Hippit maakte een leuke uitnodiging en posters voor de expositie van MiXart in de Johanneskerk in Laren, weekend van 11 t/m 13 december 2015. Diverse schilderijen, fotografie, beelden en glassieraden werden tentoongesteld. Het was een groot succes!
Lees meer »

Mini Opslag Huys website ook responsive

Een frisse nieuwe site voor Mini Opslag Huys in Huizen. Uiteraard in de kleuren van de huisstijl met geel en blauw. Alle informatie is goed zichtbaar op zowel de telefoon, tablet als computer. Vraag naar de mogelijkheden als jouw website nog niet responsive is!
Lees meer »

Website Vertaalbureau Translations in nieuw jasje

Onlangs hebben we de website van Vertaalbureau Translations in een nieuw (responsive) jasje gestoken. Deze site is te bekijken in 4 verschillende talen. Ook dat is mogelijk binnen het MaxiCMS! Alle pagina's zjn te bewerken door de klant.
Lees meer »

Instagram